De site Biljarten in Waarland is operationeel!

      Reacties uitgeschakeld voor De site Biljarten in Waarland is operationeel!

Beste Biljartgenoten.

De competities zijn begonnen en de nieuwe website werkt! We gebruiken zoveel als mogelijk nu ook een standaard lay-out waarbij het aantal behaalde punten, het aantal gespeelde partijen het huidige moyenne en het start moyenne wordt aangegeven.

Alle groepen van Het Groene Laken en van de Verende Banden werken hier aan mee. Ook krijg ik de uitslagen van De Kromme Kloet en van Jan en Alleman door. Michel Kolkman tenslotte houdt de standen van Als een Balletje bij en zet deze ook regelmatig op de site.

Meestal binnen een dag, maar uiterlijk drie dagen na de gespeelde partijen wordt de website ge-update.

Voor vragen en andere zaken zoals de agenda, een verslag of foto’s wat betreft de website, zijn Piet Pater en Dick Dam de aanspreekpunten. Onderaan deze pagina staan onze mobiele telefoonnummers en e-mail adressen.

Veel succes bij het biljarten en veel plezier met deze nieuwe site !!

Piet Pater en Dick Dam

Piet Pater:    mail: pietpater@agroweb.nl          mobiel: 06 2954 5101

Dick Dam:    mail: dick.dam1@hotmail.com      mobiel: 06 1025 7095