Peter Bitter wint zomercompetitie

      Reacties uitgeschakeld voor Peter Bitter wint zomercompetitie

Afgelopen zomer werd er zowel op de maandagavond als op de donderdagavond gebiljart in het Dorpshuis. Van beide groepen zijn de 6 hoogst geƫindigde spelers uitgenodigd voor de finale avond die op 26 augustus is gehouden. Van de maandag waren dat Gerda Smit, Hilleke Bitter, Peter Bitter, Walter Zoon, Gerrit Wolkorte en Kees Zut. Van de donderdag waren dat Willem van Leeuwen, Rene Moormann, Rene Duijn, Jos Smit, Dirk Bruin (smurf) en Johan Strijbis.

Na twee voorrondes bleven er nog 4 over voor de halve finales. Daarin bleek Peter Bitter te sterk voor Johan Strijbis en werd Gerrit Wolkorte uitgeschakeld door Rene Moormann. De finale tussen Peter Bitter en Rene Moormann bleef lang spannend totdat Peter in de voorlaatste beurt met een mooie serie van 12 de winst naar zich toe trok. Gerrit Wolkorte stelde de derde plaats veilig door winst op Johan Strijbis.

Vlnr: Rene Moormann, winnaar Peter Bitter, Gerrit Wolkorte en Johan Strijbis