25e WK biljarten komt eraan!

      Reacties uitgeschakeld voor 25e WK biljarten komt eraan!

Het 25e Waarlands kampioenschap biljarten wordt gehouden van dinsdag 21 januari tm zaterdag 25 januari 2020.

Maar omdat het de 25e keer is gaan we nog een extra feestdag eraan toevoegen en wel op zondagmiddag 19 januari 2020!

Op het programma staan onder andere een demonstratie van de Nederlands kampioen kunststoten (biljart artistique) Martin van Rhee en er komt een open tournooi “kortst van band”. Dit laatste is een heel snel tournooi waaraan iedereen die komt kijken aan mee kan doen. Verder gaan we op zoek naar Waarlanders die alle 25 edities van het WK biljarten hebben meegedaan. Die gaan we op deze middag ook nog extra in het zonnetje zetten. Aanvang 14.00 uur in het Dorpshuis. Komt allen kijken en meedoen!

De inschrijving voor het WK biljarten editie 2020 is vanaf nu geopend en we zullen jullie op de hoogte houden via de speciale website: wk.biljarten.in waarland.nl die vanaf nu weer wekelijks ge-update zal worden. Zo kunnen jullie volgen wie zich hebben opgegeven en hoeveel caramboles de deelnemers moeten maken. Dit is zoals gebruikelijk het huidige aantal te maken caramboles bij de eigen vereniging plus 3. Tijdens het toernooi zelf zal de site weer meerdere malen per dag ge-update worden.